2017-10-23 07:12:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma túlságosan érzékeny lehet

Napi horoszkóp október 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jobb, ha ma higgadt marad, és mindent ráhagy a partnerére. Eléggé ingerült lehet a kedvese, mindenbe beleköt, így ha nem vigyáz, könnyen kipattan egy vita.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bölcsebben kellene osztogatnia a tanácsait. Van, aki csak félreérti a szavait, vagy épp a legrosszabbat szűri le belőle.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nehéz pénzügyi problémával kell megküzdenie. Az újabb kölcsön talán csak zsákutca, valami mást kellene kitalálnia. Gondolja végig, hogyan rendezhetné az anyagi helyzetét, mert most remek ötletei lehetnek. Ne hagyja magát háttérbe szorítani, és megkaphatja azt, amit akar.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kissé borús hangulatban lehet. Higgye el, a dolgok közel sem annyira rosszak, mint amilyennek most látja őket. Egy kis sport és kikapcsolódás javítana a közérzetén is. Ráadásul a környezetéből valaki az ön segítségére szorul, emiatt egy kicsit félre kell tennie a problémáit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az akadályok, nehézségek most mintha csak azért lennének, hogy ön bizonyíthassa a rátermettségét… Sikerekben bővelkedik a mai nap az ön számára!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most a személyes kapcsolatai és a barátai kerülnek előtérbe az életében. Ha teheti, akkor ma tegye félre a házimunkát, és helyette töltsön több időt azokkal az emberekkel, akik fontosak az ön számára. Este menjenek szórakozni, érezzék jól magukat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp csak egy ártatlan megjegyzést tesz valaki. Ne vegyen mindent a lelkére.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön lelkiismeretesen dolgozik, most mégis védekezésre kényszerítik a körülmények, és állandóan igazolnia kell magát. Vegye olyan lazán ezt a napot, amennyire csak tudja. Este sikerül tisztáznia egy fontos ügyet, végre pontot tehet a dolog végére.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma többször kerül kellemetlen helyzetbe. Talán ön fogalmaz rosszul, de az is lehet, hogy valaki más viselkedik tapintatlanul. Este ne maradjon otthon, kapcsolódjon ki, változatosságra és szórakozásra van szüksége.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ami tegnap még probléma volt, ma már előnyt jelent. Ön is megnyugodhat, most szinte maguktól oldódnak meg a problémák. Elégedetten zárhatja a napot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Képtelenség követni azt a tempót, amit ön diktál, és amit másoktól is elvár. Meg kell értenie, hogy nem mindenkit hajt úgy a lelkesedés, mint önt. Legyen példamutató, de ne akarjon mindenkit irányítani.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma annyira jó kedve van, hogy képes szinte az összes problémájáról megfeledkezni. Egy sürgős ügy sajnos visszarántja a realitások talajára – cselekedjen gyorsan és határozottan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: